nederlandse
 
Camping Altomira
CAMPING-BUNGALOWS
1ª Categoría
     
 
  Welkom
  Accommodatie op percelen
  Accommodatie in bungalows
  tarieven en Promoties 2014
  installaties
  Restaurant
  Animatie
  BTT-centrum
  toeristische informatie
  reserveringen en contact opnemen
  Localisering
  Werk bij ons
  Links van belang
 
  Het weer vandaag in Navajas
 

het weer

  Toeristische informatie
 

multimedia

 
Uitzicht Altomira Zwembad Zwembad Bungalows Percelen Percelen El Salto de la Novia (Sprong van de Bruid) Moeras van Regajo Vía Verde de Ojos Negros (Groene Weg van Zwarte Og Navajas Strand Canet D'en Berenguer Valencia
  Home / Algemene voorwaarden en privacybeleid  
     
 

Algemene voorwaarden en privacybeleid

 
 
Door middel van deze waarschuwing, informeert (Activación del Mundo Rural, S.L.) (hierna de "Camping") de gebruikers via de website www.campingaltomira.com over het beleid voor bescherming van persoonsgegevens (hierna "de Persoonsgegevens") met het doel dat zij vrij en vrijwillig bepalen of zij de Camping willen voorzien van de op het reserveringsformulier en/of de informatieaanvraag gevraagde persoonsgegevens. De Camping behoudt zich het recht voor het huidige beleid met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens te veranderen om dit aan te passen aan nieuwe wetten en aan de proaktijken van de industrie.
 
De Persoonsgegevens worden geautomatiseerd behandeld en ingevoegd in bestanden waarvan de Camping eigenaar en verantwoordelijke is. Het verzamelen en behandelen van persoonsgegevens, direct uitgevoerd door de Camping of door derden namens de Camping, heeft tot doel het onderhouden van de contractuele relatie die de klant, in voorkomend geval, heeft met de camping, het beheer, de administratie, dienstverlening, uitbreiding en verbetering van de diensten van de Camping en de aanpassing aan de voorkeur en wensen van de klant, evenals het versturen via traditionele en elektronische wegen van commerciële informatie over de huidige en toekomstige door de Camping aangeboden diensten.
De Camping staat geen Persoonsgegevens af aan of deelt deze met derden zonder expliciete voorafgaande goedkeuring van de betrokkenen. De Camping, of in voorkomend geval de derden die de Persoonsgegevens behandelen namens de Camping, heeft de wettelijk vereiste beveiligingsniveeaus aangenomen ter bescherming van de Persoonsgegevens. Niettemin moet de gebruiker zich ervan bewust zijn dat de veiligheidsmaatregelen op het Internet niet onneembaar zijn.
 
De gebruikers erkennen en kunnen gebruikmaken van hun recht op toegang, annulering en rectificatie van Persoonsgegevens, evenals weerstand door contact op te nemen met de Camping middels e-mail reservas@campingaltomira.com
 
 
Comunidad Valenciana
WIFI Zone   WIFI Zone     rss   RSS
Contact
+34 964 71 32 11
Maandag tot zondag 09:00 - 21:00
Certificaten en erkenning
 
 
 
 
A-23 Sagunto-Teruel, salida km. 33 Navajas
Carretera CV-213 Navajas Km. 1
12470 NAVAJAS - CASTELLÓN - COMUNIDAD VALENCIANA Spain
Teléfono. +34 964 713 211 Fax. +34 964 713 512 mail. reservas@campingaltomira.com
 
Grupo CampingRed
 
 
 
 
CampingRed
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.