nederlandse
 
Camping Altomira
CAMPING-BUNGALOWS
1ª Categoría
     
 
  Welkom
  Accommodatie op percelen
  Accommodatie in bungalows
  tarieven en Promoties 2014
  installaties
  Restaurant
  Animatie
  BTT-centrum
  toeristische informatie
  reserveringen en contact opnemen
  Localisering
  Werk bij ons
  Links van belang
 
 
BTT-centrum Alto Palancia Ontvangstpunt BTT-centrum Fietsverhuur en reparatie Terras BTT-centrum Terras BTT-centrum Vrouwentoiletten BTT-centrum Herentoiletten BTT-centrum Vrouwenkleedruimte BTT-centrum Herenkleedruimte BTT-centrum
  Home / BTT-centrum Alto Palancia  
     
 

BTT-centrum Alto Palancia

 
 
Een BTT-centrum is een ruimte die gratis toegankelijk is voor beginners tot gevorderden en die beschikt over een netwerk van perfect aangegeven routesmet diverse voorzieningen en aanvullende ondersteunende diensten voor het gebruik van de fiets.
Iedereen, ongeacht het niveau dat hij zij bezit, kan genietn van toerisme, de natuur en de fiets dankzij de verschillend aangeboden routes en diensten.
 
Het ontmoetingspunt van het nieuwe BTT-centrum Alto Palancia bevindt zich op onze camping, in de plaats Navajas. Dit voorziet de toekomstige bezoekers van informatie over het BTT-centrum, de routes en de omgeving, evenals aanvullende diensten: fietsverhuur, parkeerzone, waspunten, douches, enz.

Het BTT-centrum Alto Palancia beschikt in totaal over 9 routes van verschillende lengtes, variëteit van trajecten en moeilijkheidsgraad (2 routes van een zeer makkelijk niveau, 2 routes van een makkelijk niveau, 3 routes van een moeilijk niveau en nog 2 van een zeer moeilijk niveau), die samen in totaal ongeveer 384,64 km zijn.
 
     
 

BTT-centrum Alto Palancia

 
     
     
 
   
       
   
       
   
       
   
       
   
 
 
Comunidad Valenciana
WIFI Zone   WIFI Zone     rss   RSS
Contact
+34 964 71 32 11
Maandag tot zondag 09:00 - 21:00
Certificaten en erkenning
 
 
 
 
A-23 Sagunto-Teruel, salida km. 33 Navajas
Carretera CV-213 Navajas Km. 1
12470 NAVAJAS - CASTELLÓN - COMUNIDAD VALENCIANA Spain
Teléfono. +34 964 713 211 Fax. +34 964 713 512 mail. reservas@campingaltomira.com
 
Grupo CampingRed
 
 
 
 
CampingRed
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.