nederlandse
 
Camping Altomira
CAMPING-BUNGALOWS
1ª Categoría
     
 
  Welkom
  Accommodatie op percelen
  Accommodatie in bungalows
  tarieven en Promoties 2014
  installaties
  Restaurant
  Animatie
  BTT-centrum
  toeristische informatie
  reserveringen en contact opnemen
  Localisering
  Werk bij ons
  Links van belang
 
 
Speeltuin Recreatieruimte Recreatieruimte Receptiegebouw Barbecues Wasservice
 
 
 
  Home / Diensten van de camping  
     
 

Diensten van de camping

 
 
Op onze camping kunt u gebruikmaken van allerlei diensten en u geniet van eerste klas voorzieningen. Wij beschikken onder andere over barbecues, wasserij, wasbakken, publieke telefoon, postvak. De creditcards Visa en Master Card worden geaccpteerd. Wij accepteren niet agressieve huisdieren Wij hebben een recreatieruimte met banken en tafels waar de kampeerder kan genieten en televisie kan kijken of bordspellen kan spelen De ruimte is eveneens uitgerust met een schoorsteen voor de winterdagen.
 
Onze voorzieningen zijn aangepast aan personen met een lichamelijke beperking. In de omgeving van de camping vindt u een zaalvoetbalveld en een tennisbaan in het sportcentrum 50 meter verderop. Petanquebaan Brood en krant in de ochtend.
 
     
 

SPEELTUIN

 
     
 
Wij beschikken over een speeltuin naast het terras van onze kantine zodat de allerkleinsten ook genieten van hun verblijf op onze camping.
 
 
     
 

RECREATIERUIMTE

 
     
 
Bij de ingang van onze kantine – restaurant vindt u een recreatieruimte met TV, verwarming, tafels, stoelen en banken zodat alle gasten van onze camping hier op elk gewenst moment van kunnen genieten.
 
 
     
 

AUTOMATISCHE SLAGBOMEN

 
     
 
Dankzij on nieuwe slagboomsysteem met nummerplaatdetectie is de toegang tot de camping eenvoudiger en kan er verzekerd worden dat personen van buiten de camping niet naar binnen kunnen zonder toestemming vooraf. Daardoor neemt de veiligheid toe en verbetert de service richting onze klanten vanwege de eenvoud.
 
Openingstijden van de slagbomen: van 08:00u tot 24:00u
 
De toegangspoort van de camping beschikt over een voetgangerspoort. Beiden zijn gesloten van 24:00u tot 08:00u. De gasten kunnen een toegangskaart onder borg vragen bij de receptie indien zij wandelend de camping willen verlaten en betreden van 24:00u tot 08:00u.
 
 
     
 

WASSERETTE MET ZELFBEDIENING

 
     
 
Bij de wasserij zijn twee wasmachines en een droger. De receptie kan u informeren over de werking hiervan. De prijs van iedere wasbeurt is 3 €. De prijs van de droger is 2 €. De wastijd ligt tussen 45 minuten en 1 uur.
 
 
     
 

BARBECUES

 
     
 
Met als doel om onze gasten te laten genieten van een maaltijd of diner in de netuur beschikken wij over drie blokken met barbecues verdeeld over onze camping. Deze kunnen altijd gebruikt worden, behalve in het geval van een verbod door de autonome overheid.
 
 
     
 

PUBLIEKE TELEFOON

 
     
 
Bij de ingang van het kantine en het restaurant vindt u een publieke telefoon.
 
 
     
 

MEDISCHE DIENST

 
     
 
In de stad Navajas, op slechts 500 meter van de camping, vindt u een medisch consult. Dit beschikt over een arts en Technische medische bijstand. De openingstijden zijn van vrijdag 11:00 u tot 14:00 u.
In Segorbe, op 4 km van ons etablissement, is een 24-uurs EHBO.
 
 
     
 

HUISDIEREN TOEGESTAAN

 
     
 
Wij weten hoe belangrijk het is voor gasten met huisdieren om met hun dieren te kunnen reizen. Op onze camping zijn huisdieren van ongevaarlijke rassen toegestaan op de percelen en in de bungalows. De dieren moeten altijs aangelijnd zij en onder het toezicht van de eigenaren.
 
 
     
 

POSTVAK

 
     
 
Veel van nze gasten brengen een lange tijd bij ons door en maken gebruik van ons postvak met dagelijkse levering en ophalen van correspondentie.
 
 
     
 

OPWAARDEREN MOBIELE TELEFOON

 
     
 
Bij de recepti kunt u eveneens uw mobiele telefoon opwaarderen.
 
 
 
Comunidad Valenciana
WIFI Zone   WIFI Zone     rss   RSS
Contact
+34 964 71 32 11
Maandag tot zondag 09:00 - 21:00
Certificaten en erkenning
 
 
 
 
A-23 Sagunto-Teruel, salida km. 33 Navajas
Carretera CV-213 Navajas Km. 1
12470 NAVAJAS - CASTELLÓN - COMUNIDAD VALENCIANA Spain
Teléfono. +34 964 713 211 Fax. +34 964 713 512 mail. reservas@campingaltomira.com
 
Grupo CampingRed
 
 
 
 
CampingRed
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.