nederlandse
 
Camping Altomira
CAMPING-BUNGALOWS
1ª Categoría
     
 
  Welkom
  Accommodatie op percelen
  Accommodatie in bungalows
  tarieven en Promoties 2014
  installaties
  Restaurant
  Animatie
  BTT-centrum
  toeristische informatie
  reserveringen en contact opnemen
  Localisering
  Werk bij ons
  Links van belang
 
 
Ciudad de las Artes (Stad van de Kunst) Oceanografisch Nachtelijk uitzicht Fallas van Valencia Bloemenoffer Mascletà, Fallas Stadhuis Giraffen Bioparc Leeuwen Bioparc Plaza de la Virgen (Plein van de maagd) Tuinen van Monforte Jardines de Viveros Jardines del Turia Jardines del Turia Fietstoerisme Paella van Valencia La Albufera Plaza Redonda (rond plein) Strand van la Malvarrosa strand El Saler
  Home / Valencia  
     
 

Valencia

 
 
Onze camping bevindt zich op een ideale plek om te genieten van de natuur. Het strand en de grote stad liggen op slechts een steenworp afstand. Valencia.
 
Vanaf ons etablissement kunt u Valencia bezoeken met de auto of de trein. In Navajas, op slechts 500 meter van de camping, vindt u het station, waar iedere dag treinen naar de stad vertrekken. Met de auto bereikt u Valencia in slechts 40 minuten.
 
Wij raden onze gasten aan een bezoek te brengen aan deze wonderbaarlijke stad, waar u een mengeling van cultuur, kunst, geschiedenis en natuur aantreft.

Stadsplattegrond: Valencia.
Buslijnen met toeristisch belang.
Metroplattegrond van Valencia.
Tijden van de treinen tussen Navajas en Valencia.
 
     
 

Ciudad de la Artes y las Ciencias de Valencia (Sta

 
     
 
De Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van Kunst en Wetenschap) is een uniek complex dat toegewijd is aan de wetenschappelijke en culturele verbreiding, dat bestaat uit zes grote elementen: het Hemisfèric, het Umbracle, het Museo de las Ciencias Príncipe Felipe, het Oceanográfico en het Palau de les Arts Reina Sofía. En de Agora die het complex uitrust met een multifunctionele ruimte.
 
Plattegrond Ciudad de las Artes y las Ciencias.
Openingstijden 2012.
Tarieven 2012.
Routebeschrijving.
 
 
     
 

Stranden van Valencia

 
     
 
In Valencia kunt u verschillende stranden bezoeken, zoals las Arenas, de Malvarrosa of het strand van Saler, vlakbij het natuurpark van Albufera. Bovendien zijn er meer stranden in de omgeving.
 
 
     
 
Strand van la Malvarrosa
   
Strand van Saler
 
     
 

Bioparc

 
     
 
Bioparc is een nieuwe opvatting van een dierentuin die beschikt over een oppervlak van meer dan 100.000 m2. Hier zijn 4 Afrikaanse ecosystemen gerecreëerd: Savanne, het eiland Madagascar, Tropisch regenwoud en de Draslanden. U kunt de natuurlijke habitat van de dieren leren kennen. Ze leven allemaal samen zoals in de natuur.
 
Plattegrond Bioparc.
 
 
     
 
Tropische woud Bioparc
   
Olifanten Bioparc
 
     
 

Las Fallas

 
     
 
Belangrijke evenementen
De Fallas, uitgeroepen tot feesten van Internationaal Toeristisch Belang, zijn zonder twijfel de belangrijkste feesten van de stad Valencia. Van 15 tot 19 maart bruisen de verlichte straten van vrolijkheid door het grote gevoel van trots van de mannen en vrouwen van Valencia.
Het is onontbeerlijk om de monumenten van de Fallas (Fallas), de Mascletà, de spectaculaire Nit del Foc en het Offer, een prahtige optocht van alle commissies van Valencia vanaf hun wijk naar het Plaza de la Virgen om bloemen te geven aan de beschermheilige van de stad, de Virgen de los Desamparados (Maagd van de Hulpelozen), te bekijken.
Op de laatste dag van de festiviteiten vindt de Cremà plaats: Alle monumenten van de Fallas van Valencia branden af en kondigen de komst van de lente aan.
 
Folder Fallas van Valencia.
 
 
     
 

Plaza del Ayuntamiento (Stadhuisplein)

 
     
 
Het Plaza del Ayuntamiento van Valencia (Stadhuisplein) heft een driehoekige vorm. In het midden vindt u een fontein en het plein is versierd met een grote hoeveelheid bloemen. Het is van groot belang omdat het omringd wordt door plaatsen zoals het Stadhuis, de Stierenarena, het Estación del Norte (Station) en het Postkantoor. Bovendien vindt hier de Mascletà plaats op alle dagen van de maand maart.
 
 
     
 

Barrio del Carmen

 
     
 
De wijk Carmen bevindt zich midden in het historische centrum van Valencia. In deze wijk, die groeide tussen twee muren, de moslim en de christelijke, vindt u theaters, bars, restaurants, recreatiezones en, boven alles, een mengeling van geschiedenis en culturen. Een wandeling door de geplaveide straten laat u niet onverschillig.
 
 
     
 

Torens van het middeleeuwse Valencia

 
     
 
Torres de Quart
Torres de Quart
De Torens van Quart herinneren ons aan het Valencia van de middeleeuwen. Deze constructie was van groot belang, want het was de toegangspoort tot de stad en bood een verbinding met de weg naar Castilië.
   
Torres de Serranos
Torres de Serranos
Samen met de Torens van Quart, vormt de Torens van Serranos één van de meest belangrijke resten van de middeleeuwse tijd. Ze waren het machtsymbool van de stad en de stadpoort voor iedereen die kwam vanuit Aragón en Catalonië.
 
     
 

Plaza de la Virgen (Plein van de maagd)

 
     
 
In het historische centrum van Valencia vindt u de Kathedraal van Valencia, de Miguelete en de Basílica de la Virgen(Basiliek van de Maagd).

Plattegrond historisch centrum van Valencia.
 
 
     
 

Centrale markt en Lonja de la Seda

 
     
 
De Centrale Markt van Valencia, met modernistische architectuur, is één van de grootste van Europa. Daarnaast bevindt zich het gebouw van de Lonja de la Seda, dat door Unesco is uitgeroepen tot Werelderfgoed Dit meesterwerk in gotische stijl was het machtsymbool van de stad om de handelaren aan te trekken.
 
 
     
 

Musea

 
     
 
De stad Valencia heeft 34 musea die u in staat stellen te genieten van de kunst, architectuur en geschiedenis. U kunt de werken van Sorolla of Gaya bewonderen in het Museo de Bellas Artes (Museum van Schone Kunsten) of de geschiedenis en oorsprong van de Fallas leren kennen in het Fallas Museum.
 
Leer de musea van Valencia kennen.
 
 
     
 

Natuurpark van Albufera

 
     
 
De Albufera is een kustlagune, 10 km ten zuiden van de stad Valencia. Deze is van groot ecologisch belang, omdat er zich unieke watervogelsoorten bevinden. Het water van de Albufera is zeer belngrijk geweest voor vissers en rijsttelers.
 
 
 
Comunidad Valenciana
WIFI Zone   WIFI Zone     rss   RSS
Contact
+34 964 71 32 11
Maandag tot zondag 09:00 - 21:00
Certificaten en erkenning
 
 
 
 
A-23 Sagunto-Teruel, salida km. 33 Navajas
Carretera CV-213 Navajas Km. 1
12470 NAVAJAS - CASTELLÓN - COMUNIDAD VALENCIANA Spain
Teléfono. +34 964 713 211 Fax. +34 964 713 512 mail. reservas@campingaltomira.com
 
Grupo CampingRed
 
 
 
 
CampingRed
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.